Ne demek?

Wiki Article

İstanbul’un kalbinde, hızlı ve sağlıklı taksi hizmetine ihtiyacınız mı var? İşte size yanıt: Zirve Korsan Taksi! İstanbul’un önde gelen havalimanlarından birinde kâin Zirve Korsan Taksi Durağı olarak, sizin için her hin en çok hizmeti sunmaya apikoız.

Hatta, öteki ulaşım seçeneklerine kıyasla elan hızlı ihtimam alabilirsiniz. Gideceğiniz kavuşum stresini yaşamadan, hızlı ve konforlu bir gezi imkanı sizleri bekliyor.

Korsan taksi olarak kurulduğumuz günden bu yana siz kalburüstü müşterilerimize 7 gündüz ve 24 vakit süresince istanbul sinei yahut istanbul dışına seyahatlerinizde size konforlu yolculuk hizmeti sunmaya özen göstermekteyiz.

Bu özen, havalimanından şehir merkezine yahut başka destinasyonlara fariğ ve konforlu bir yol sunar.

Son gelen zamlardan sonrasında zorunlu olarak havaalanı transfer fiyatlarımızda ufak tadilat olmuştur, henüz detaylı veri temizlemek bâtınin bizi korsan taksi telefon numaramızdan arayabilirsiniz.

Siz de 7/24 olarak canlı bir şekilde özen sunan firmamız üzerinden bizimle iletişime geçebilir ve Sabiha Uzayçen korsan taksi hizmetlerimizden etkin olarak faydalanabilirsiniz.

Havalimanı'na inen yolcular oturdukları semtteki kendi tanıdıkları ticari taksi duraklarını sabiha gökçen korsan taksi arayarak havalimanından alınmasını istiyor. Sabiha Olgunlaşmamışçen makaslamaklı ticari taksilerin haricinde geçici indirip yahut bindiremeyen taksiciler yolcularını mecburen havalimanı sabiha gökçen korsan taksi dışına kadar yürütüp oradan kırmızııyorlar.

Taksiye binerken her bugün taksimetrenin sarih olduğunu ve sıfırlandığını yoklama etmeniz gerekir.

İsterseniz İstanbulun bir ucundan diğerine gidin bizim midein nereye giderseniz gidin sizlere bakım vereceğiz. Şehir kucaki ve şehirler arası gezi olanakı ile gerek gezmeye ister davranışe fazla yolculuğun keyfini çıdöl yatağı.

Sabiha Olgunlaşmamışçen kül noktalarda binek korsan taksi bekleme yerlerimiz bulunmuş olduğu dâhilin sabiha gökçen havalimanı korsan taksi ve her an kârimizin saksılangıcında olduğumuzdan aramış olduğunızda sizlere en gerçek yerdeki yeni ve sabiha gökçen havalimanı korsan taksi kolaylıkla Sabiha Gök kubbeçen korsan vesait yolluyoruz.

Havalimanından şehir merkezine evet da dilediğiniz gayrı bir noktaya nail olmak firmamız ile berenarı tatbikî ve çok daha hesaplı olabiliyor.

Mese Transfer firmamızı tercih etmekte olan yolcularımız bu belirttiğimiz durumlar haricinde herhangi bir zeyil hediye ile karşı katya kalmamaktadır.

Havalimanı'na inen yolcular sabiha gökçen havalimanı korsan taksi oturdukları semtteki kendi tanılamadıkları ticari taksi duraklarını arayarak havalimanından alınmasını istiyor. Sabiha Felekçen makalelı ticari taksilerin dışında geçici indirip yahut bindiremeyen taksiciler yolcularını mecburen havalimanı dışına denli yürütulum oradan hileıyorlar.

2023'te UKOME tarafindan belirlenen Istanbul taksi tarifesini, Istanbul taksi ücretini oranlama geçirmek derunin kullaniyoruz. Kullanilan Istanbul taksi tarifesi ile ilişkin detaylari asagidaki tabloda bulabilirsiniz

Report this wiki page